Sisäänkirjautuminen extranetiin

HUOM! EXTRANET-OSIO ON TOISTAISEKSI SULJETTUNA!

Olet siirtymässä käyttäjätunnukselliseen extranetiin, jossa sijaitsee eri käyttäjäryhmille tarkoitettuja keskustelupalstoja, tiedotteita ja erilaista muuta käyttäjäryhmäkohtaista materiaalia. Erliaisia extranetin ryhmiä ovat mm. yleinen ompelualan asioiden keskustelupalsta OMPELIJANMAAILMAN OMPELUSEURAT (kaikille ompelua harrastaville), OPETTAJAT (tekstiilityötä opettaville), OMPELIJANMAAILMAN KIRJONTAKLUBI (kaikille konekirjontaa harrastaville ja siitä kiinnostuneille) sekä OMPELUKONEKESKUS KOIVUN KIRJONTAKLUBI (Ompelukonekeskus Koivun kirjontakone-asiakkaille). Ole hyvä ja syötä tunnuksesi kenttiin. Saadaksesi tunnukset ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään myynti@ompelijanmaailma.fi.
Mikäli haluat osallistua yleisellä keskustelupalstalla käytävään keskusteluun, kerro viestissäsi nimesi ja sähköpostiosoitteesi.  Mikäli haluat osallistua erityisryhmien palstoille, toivomme saavamme selvityksen myös siitä, että kuulut ko. ryhmään (esim. opettajilta koulu, missä toimii opettajana).

Käyttäjätunnus

Salasana

TAMPERE, Pispalan valtatie 53, puh. 0500 - 443 784 | VAMMALA, Asemakatu 21, puh. (03) 514 2280 | myynti@ompelijanmaailma.fi Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla